MENU

Zupy

Kompozycja Składników Stanowiących Bazę Do Szybkiego Przygotowania Gotowych Zup, w poniższych kategoriach:

  • BARSZCZ biały
  • BARSZCZ czerwony
  • ŻUREK
  • ZUPA grzybowa
  • ZUPA pieczarkowa
zupa w proszku 750 g.

Zupa 750 g.

  • BARSZCZ biały
  • BARSZCZ czerwony
  • ŻUREK
  • ZUPA grzybowa
  • ZUPA pieczarkowa

opakowanie: 0,75 kg
opakowanie zbiorcze: 10 szt.
paleta: 600 szt.
waga pal. netto: 450 kg.

zupa w proszku 750 g.

Zupa 2,5 kg.

  • BARSZCZ biały
  • BARSZCZ czerwony
  • ŻUREK
  • ZUPA grzybowa
  • ZUPA pieczarkowa

opakowanie: 2,5 kg
paleta: 192 szt.
waga pal. netto: 480 kg.

zupa w proszku 25 kg.

Zupa 25 kg.

  • BARSZCZ biały
  • BARSZCZ czerwony
  • ŻUREK
  • ZUPA grzybowa
  • ZUPA pieczarkowa

opakowanie: 20 kg
paleta: 40 szt.
waga pal. netto: 800 kg.

projektowanie stron www